Info om akustiksalg.dk

Ikke to akustikprojekter er ens, men hos Akustiksalg.dk kan vi trække på vores erfaring fra andre projekter, så vi kan hjælpe dig, hvis du står i en situation hvor akustikken driller.

Leverer I i hele landet?

Ja, akustikplader leveres i hele landet indenfor 2-3 dage. Vi giver oftest tilbud på hele akustik entrepriser på Sjælland. Ved større opgaver kører vi også til Fyn og Jylland.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ifølge vores handelsbetingelser har man 14 dages returret ved køb i vores online-shop. Dette gælder ikke ved afgivelse af samlet tilbud. Læs evt. mere under handelsbetingelser

Kan man købe en halv kasse akustikplader?

Af og til har man kun brug for nogle få plader i kasse med akustikplader. Da vi får leveret varerne direkte fra producenten, leverer vi kun det antal som er opgivet i shoppen. Hvis vi afgiver et tilbud kan vi drage nytte af vores lager og kan derfor godt arbejde med delvise kasser.

Hvad koster det?

At få en ingeniør ud og kigge på et eller flere rum for at afgive tilbud er gratis, men vi tager ikke så ofte ud til private længere, da vi kan lave rigtig meget vejledning via telefonen og vha. et par billeder. Hvis du allerede ved hvilke produkter der skal købes, findes de i vores shop. Pladernes kvadratmeterpris afhænger af både tykkelse og finish, men også hvilken kant pladerne har.

Gør-det-selv akustik?

Der findes produkter hvor gør-det-selv er muligt. Dette er hovedsageligt produkter der limes i loftet samt opslagstavler. Produkter der kan limes i loftet har kanttype “B” og findes i forskellige tykkelser. De montører Akustiksalg.dk benytter sig af har mange års erfaring med opsætning og tilskæring af akustikplader og du er derfor sikker på et pænt resultat. Akustiksalg har udviklet magnetophæng af ecophon akustikplader, som også egner sig til gør-det-selv, vi kalder det Ecophon Master Magnet.

Byggemarked eller akustikfirma?

Akustiksalg.dk har Danmarks billigste akustik-webshop, samtidig med at vi har større udvalg af akustiklofter og akustikbilleder end byggemarkederne. Grunden til at det kan lade sig gøre, er at vi har minimeret vores driftsomkostninger, således at vi både kan yde professionel rådgivning og levere billige produkter.

Samlet tilbud eller køb via shop?

Hvis du er i tvivl om hvilke akustik-produkter du har brug for, så ring til os og hør nærmere. Hvis produkterne skal monteres af vores montører, giver vi typisk et samlet tilbud. Ofte, og efter ønske, laver vi før- og eftermålinger og der dokumenterer effekten.

Hvis du i stedet vælger selv at bestille akustikplader via shoppen, vejleder vi gerne, men kan ikke lige så nøjagtigt vurdere effekten som ved et samlet tilbud.

Følger der lim med i kassen med akustikplader?

Nej. En af grundene til at vi kan holde så lave priser, er at vi sælger produkter direkte fra producenterne. Derfor får du “kun” plader når du bestiller plader, og “kun” lim når du bestiller lim.

Hvordan foregår betalingen?

Ved et samlet tilbud på en opgave aftales en betalingsdato som opgives på regningen. Betalingen foregår ved bankoverførsel. Ved køb i shoppen er der flere forskellige betalingsmuligheder. Vi benytter en krypteret betalings-gateway.

Akustiksalg.dk ejes af
Lydpolar
CVR: 36367040
Tvendagervej 4B
2750 Ballerup

Item added to cart.
0 items - kr. 0,00