Ecophon Master Magnet Akustikplader

kr. 4.675,00kr. 4.779,00

Akustikplader med mangnet-ophæng. Skru jernpladerne i loftet og “klik” akustikpladerne på plads!

Beskrivelse

Akustikplader med glat hvid overflade med meget effektiv lyddæmpende effekt. Magnet-montagen er udviklet af Akustiksalg.dk og har den mindste afstand fra plade til loft, uden at lime (10-12 mm). Desuden sidder pladerne ensartet, selvom loftet ikke er helt lige – og det er det sjældent.

Under montagen skal der skrues 4 eller 6 runde beslag (1 skrue pr beslag) i loftet med en indbyrdes afstand svarende til akustikpladernes formonterede magneter. Beslag og magneter følger med.

Høj akustisk dæmpning
Lette at montere
Sidder tæt på loftet
Finjustering efter montage
Kan demonteres

Absorption

%
Bas
%
Mellemtone
%
Diskant

For private med dårlig akustik i hjemmet, er disse akustikplader ideelle, og har et mere arkitektonisk visuelt udtryk end at lime 60 x 60 cm akustikplader op, som ofte er alternativet. Kanterne skåret lige af, hærdede og malede.

Pladerne egner sig også godt til kontorer og restauranter mm.

Hvor mange plader skal op i mit køkken-alrum for at få god akustik?

Hvis rummet er 20m2 vil man typisk sætte 4 kvadratiske plader op omkring spisebordet og få dæmpet hvad der svarer til 25% af rummet. Dette vil give en mærkbar dæmpning der kan høres i hele rummet, men der vil stadig være en del naturlig klang tilbage. Hvis man ønsker et meget roligt køkken-alrum skal man dæmpe svarende til 30-50% af rummets areal lidt afhængigt af lofthøjde og udgangspunktet for akustikken.

Montage

Yderligere information

Længde x bredde

, , , , , ,

Kanttype

Montage

Tykkelse

Producent

Du kunne også være interesseret i...

Akustikplader klikket op vha magneter i køkken-alrum
Ecophon Master Magnet Akustikplader